Bliv ringet op

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer? Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på

+45 73 70 84 48

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vi ringer til dig inden for 24 timer

Landsdækkende snerydningsfirma

Fordi vi leverer snerydning til så mange lokationer, har vi bred erfaring inden for de forskellige behov, som opstår i forbindelse med snerydning, og derfor ved vi også, at ingen pladser er ens. Nogle bor på store gårde, hvor det eneste man skal tage hensyn til, er køerne på marken, mens andre bor i diskrete lejligheder, hvor snerydderen knap har plads til at vende i baggården. Der er mange faktorer, man som snerydder skal tage højde for, og hos Snevagten A/S arbejder vi hver dag på at blive de bedste indenfor vores felt. I takt med at vores antal af snerydningspladser stiger, så stiger vores kompetencer og viden også indenfor snerydning, samt hvordan vi bedst klarer vores arbejde. Vi tilbyder snerydning til andels- eller ejerforeninger samt erhverv, og du bør ikke holde dig tilbage med at tage kontakt til os. Hos Snevagten A/S har vi set det meste, og vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig med din snerydning. Uanset om du søger snerydning til din virksomhed i Aalborg, eller om det drejer sig om indkørslen ved din ejerforening, har vi ekspertise, som passer ethvert snerydningsbehov.

Herning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rutrum turpis et risus consectetur dignissim.

Horsens

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rutrum turpis et risus consectetur dignissim.

Odder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rutrum turpis et risus consectetur dignissim.

  • “Vores grundejerforening har benyttet Snevagten gennem de seneste år og er meget tilfredse med både service, behandling og betaling. Tak for godt samarbejde.”

    Navn
  • “Rigtig gode til at reagere meget hurtigt hvis der skulle være noget der ikke var helt efter planen. Nemt at komme i kontakt med firmaet.”

    Navn
  • “Jeg blev kunde i Snevagten i 2021 vedrørende min lille gågadeejendom og assistancen fra Snevagten i sæsonen 2021/22 har været perfekt – og til og med til en rimelig pris. Jeg er netop blevet bestyrelsesmedlem i en lidt større ejerforeningen og vil i dag anmelde denne forening som forventet fremtidig kunde i Snevagten.”

    Navn
  • “Har været fuld tilfreds med snerydning og saltning i vinteren 21/22. Det er god service man får en meddelelse hver gang de har været forbi, så man ikke behøver at være nervøs for, at forholdene er i orden.”

Brug for en hurtig pris for snerydning i Aalborg?

Prøv vores prisberegner

Loading

Snerydning i Aalborg

Du er velkommen til at kontakte os, hvor vi vil sidde klar til en snak om snerydning, og om hvordan vi på bedste vis imødekommer lige netop dine behov.

Vi kan hurtigt afsløre, at vores sneryddere ikke kører hele vejen fra Rødovre til Aalborg, men det betyder ikke, at servicen er en anden, end den ville være geografisk tættere på vores kontor. Vi samarbejder med lokale sneryddere i diverse byer, herunder Aalborg og omegn, som alle har det tilfælles, at de rydder sne i Snevagten A/S’ ånd. Vi forsikrer dig nemlig om, at vores værdier og visioner er gennemgående i vores ydelser i hele landet. Når du vælger Snevagten A/S, vælger du et snerydningsfirma med høje ambitioner og kompromisløs service. Vores sneryddere står nemlig klar, lige det øjeblik sneen falder, også selvom det måske er tidligt om morgenen. I en pulserende by som Aalborg er det nemlig essentielt, at sneen på din grund er ryddet, før byen står op. Der er fart på Aalborg, men hos Snevagten A/S forsikrer vi dig, at vi nok skal følge med. Vi bestræber os på, at blive din foretrukne leverandør af snerydning i Aalborg. 

1257

Live antal pladser

13

Års erfaring

365

Dage om året

“Det vigtigste for Snevagten A/S er, at vi har tilfredse kunder. Jeg har i lang tid forsøgt at lave nogle retningslinjer, så vi netop har mulighed for at tilrettelægge kundernes behov på bedste vis. Det synes jeg egentlig også langt hen ad vejen bliver afspejlet i vores NPS-score vi lavede tilbage i 2019. Et resultat jeg er meget tilfreds med og stolt over!”

– Christofter Gade, CEO

Følg hverdagen 365 dage om året

“Hvad laver du om sommeren, når der ikke er sne?”

Ovenstående spørgsmål, er et spørgsmål man ofte hører i snerydningsbranchen. Jeg har valgt at svare på det, ved at oprette blogs og dele ud af min hverdag som selvstændig. Snerydningsbranchen er ikke kun aktiv om vinteren. Der arbejdes hele året, 365 dage. Salgsstrategi, medarbejderpleje, IT-systemer og kundehåndtering er blot få, ud af mange, ting jeg foretager mig.

Følg med

Tegn et abonnement om snerydning i Aalborg allerede i dag

Når du tegner et abonnement om snerydning i Aalborg hos os, investerer du i sikre udendørs forhold for dig selv, dine medarbejdere samt kunder på din erhvervsgrund. Det betyder dels, at du sørger for, at der er sne- og isfri fortove, trapper og andre befærdede udendørsområder, så alle kan færdes sikkert. Lader du os om din snerydning i Aalborg, undgår du store økonomiske tab og samtidig kan du vide dig sikker på, at alle regler om snerydning er overholdt. Vi har igennem mange år leveret snerydning i Aalborg og resten af landet, og vi har styr på vores kram. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud om snerydning i Aalborg af din erhvervsgrund!

Om snerydning i Aalborg

Hos Snevagten A/S spænder vores ydelser bredt og vores kompetencer mindst lige så vidt. Vi er på pletten, når sneen daler i det danske land, og vi leverer snerydning til hele landet. Vi er repræsenteret som snerydder både på Sjælland, Fyn og i Jylland. Det betyder, at vi garanterer, at vi også har et fremragende salgstilbud til dig, som leder efter snerydning i Aalborg. For til trods for, at vores hovedkontor er beliggende i Rødovre, bevæger vi os langt ud over Sjællands grænser.

+45 73 70 84 48
kundeservice@snevagten.dk

Grønvej 36
8471 Sabro

CVR: 32790291

Følg os