Professionel snerydning i Odder

Der er mange forpligtelser at leve op til, når sneen falder og disse kan være svære at klare selv. Fordi man ikke kan springe over, hvor gærdet er lavest, når det kommer til snerydning og bekæmpelse af glatføre, kan man med god grund lade professionelle stå for arbejdet. Der er mange regler, som håndteringen af snevejret skal leve op til, og har du ikke sat dig ordentligt ind i disse eller imødekommer dem utilstrækkeligt, kan det ende i en stor bøde. Læg ansvaret fra dig og lad Snevagten stå for din snerydning i Odder, så du med ro i sindet kan nyde vinteren.

VI HAR MANGE ÅRS ERFARING I SNERYDNING – OG VI LEVERER OGSÅ TIL DIN GRUND I ODDER

Vores dygtige sneryddere har mere end et årtis erfaring og er eksperter på området. Derfor er du garanteret et tilfredsstillende resultat, når vi leverer din snerydning. Uanset om du bor i leje-, ejer- eller andelsbolig, eller om du har en virksomhedsgrund i Odder, hvor du ønsker snerydning, imødekommer vi dine behov. Med en bred kundeportefølje følger et dybdegående kendskab til, hvordan vi på bedste vis leverer snerydning til din adresse i Odder. Ingen snerydningsbehov er ens, hvorfor vi tegner en aftale, der er skræddersyet dine forventninger specifikt. At du er tilfreds med vores snerydning i Odder, er essentielt for vores virksomhed. Snerydning løber i vores blod, og det skinner igennem i de ambitiøse resultater vi bestræber os på at levere hver eneste gang. Selvom vi elsker sne, forstår vi også, at det hvide vejr kan være til gene, når man begår sig i landskabet. Ryddes der ikke ordentligt kan det hæmme mobiliteten og i værste fald ende i personskade. Dette er hverken noget, vi eller du er interesseret i, og lader du os levere din snerydning i Odder, gør du dit ypperste for at forhindre dette. Snevejr er fantastisk, men det er også nødvendigt, at det ikke stopper hverdagen fuldstændig. Vores kompetente medarbejdere står tidligt op og leverer snerydning i Odder på din virksomhedsadresse eller på områderne ved din grundejerforening, så alt du behøver at bekymre dig om, er at nyde det vidunderlige vejr. 

Bliv ringet op

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer? Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os38 71 17 00.

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Snevagten A/S


Grønvej 36
8471 Sabro


CVR: 32790291

Links


Følg os